Dlouho očekávaný kurz výroby těchto pochutin je tady!
Né nadarmo se říká…kováři, drž se svého kopyta! Přesně tohoto přísloví jsme se drželi při rozvahách o kurzu výroby domácích párků a klobás. Na pomoc jsme si pozvali odborníky ze společnosti Steinhauser Tišnov, jejíž rodinná řeznická tradice sahá až do roku 1780.
Co se bude připravovat:
- Tradiční vinná klobása
- Italská klobása Salsiccia
- Vídeňský párek
- Taliány
- Domácí dědova klobása
Co se na kurzu naučíte:
- dělení masa na výrobu
- prátování masa
- struktuře masa na výrobu různých druhů párků a klobás
- dochucování různých druhů uzenin
- plnění uzenin do střev
- ručnímu vázání párku a klobás
- zauzování v domácích podmínkách (v hrnci)
- zauzování v udírně
- uchovávání uzených výrobků
- výrobě všech výše zmíněných párků a klobás
Co Vás ještě čeká:
- pro každého účastníka je nachystán certifikát o absolvování kurzu
- pro účastníky je zdarma k dispozici občerstvení (káva, čaj, voda, džus, víno, pivo)
CENA KURZU (včetně konzumace) …….. 2 700 Kč
Průběh kurzu:
Po zahájení kurzu vaření si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera, utvoříme skupinky po dvou lidech, seznámíme se s pracovištěm a poté už se pustíme do vaření. Náš lektor vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený ve studiu pro vás stal příjemným a nezapomenutelným zážitkem. Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme moderní prezentaci pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme. Kurz trvá 4 – 5 hodin.
Co s sebou:
Veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny. S sebou nezapomeňte pouze pohodlné oblečení, obuv a dobrou náladu.
Jak se přihlásit:
Je to velice snadné. Stačí pouze zadat potřebné údaje a odeslat. Obratem vám budou na vaši emailovou adresu zaslány veškeré potřebné informace a detaily k uhrazení kurzovného.